Politica de confidentialitate și condițiile de utilizare a site-ului

1. Site-ul 4future.md Este proprietatea firmei S.R.L "Online Management", cu sediul pe str.A.Puskin nr.54, mun. Bălți, înregistrată la Camera Înregistrării de Stat cu numărul 1019602000346,  adresa de contact: str.A.Puskin nr.54, mun. Bălți, Tel: (+373) 68 427 002, Email: nataliagolban88@gmail.com

2. Continutul si design-ul 4future.md sunt proprietatea 4future.md si sunt protejate prin legislatia Republicii Moldova în vigoare cu privire la drepturile de autor și drepturile conexe.

3. În condițiile în care considerați ca un anumit continut aflat pe site-ul www.4future.md încalcă drepturile dvs. de proprietate intelectuala, dreptul la viață privată, la publicitate sau alte drepturi personale, sunteți rugat sa trimiteți un email la nataliagolban88@gmail.com cu drepturile încălcate, pentru a permite administratorilor www.4future.md sa actioneze in conformitate cu dispozițiile legale.

4. Acceptarea termenilor si conditiilor. Prin utilizarea acestui website ați luat la cunostiinta si sunteți de acord cu termenii și condițiile prezentate în aceasta pagina. Accesul si utilizarea site-ului www.4future.md sunt supuse următoarelor condiții de utilizare si tuturor legilor aplicabile. Vizitand si utilizand acest website, acceptati automat termenii și condițiile de mai jos.

5. Website-ul www.4future.md Termenii și condițiile se aplica tuturor utilizatorilor site-ului. 4future.md poate contine link-uri spre alte website-uri, care nu sunt proprietatea acestui website. 4future.md nu isi asumă responsabilitatea pentru conținutul și/sau termenii de utilizare a oricărui alt website.

6. Folosirea acestui website. Accesul pe acest website se face gratuit. Scopul website-ului este de a informa, de a ajuta utilizatorii sa gaseasca cat mai ușor, structurat și rapid informațiile necesare și de a oferi utilizatorilor posibilitatea de a se înscrie prin intermediul unui formular online la cursurile furnizate de 4future. In calitate de utilizator, sunteți de acord sa nu folosiți nici un program, aplicație sau orice alt mijloc de accesare automată a website-ului, în vederea spamming-ului, flood-ului, furtului de date, modificării sau alterarii website-ului. Sunteți singurul răspunzător pentru activitatea desfășurată pe acest website.

7. Drepturile proprietății intelectuale. Conținutul website-ului va este oferit gratuit, cu scop informațional. Conținutul nu poate fi copiat, reprodus, folosit, transmis, vandut, licentiat, distribuit fără a avea în prealabil acordul scris al titularului dreptului de proprietate intelectuala, Sunteți de acord să nu folosiți, copiati, distribuiți conținutul acestui website in scop comercial. 4future.md isi rezerva toate drepturile pentru continutul acestui website.

8. Schimbări ale site-ului. 4future.md isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adăuga sau șterge în orice moment porțiuni ale conținutului sau.

9. Cum protejăm informațiile colectate de la dvs. Confidențialitatea și protecția informațiilor colectate de la dvs. sunt de o importanță vitală pentru noi. 4future.md nu ofera informatii colectata unor terți fără consimțământul dvs. expres și prealabil. Orice statistică privind traficul utilizatorilor noștri, pe care o vom oferi către terțe rețele de publicitate sau către site-uri partenere, este furnizata doar ca ansamblu de date și nu include nici o informație identificabilă personal despre niciun utilizator individual.

10. Politica de confidentialitate. Informaţiile confidenţiale preluate de pe site sunt folosite numai în sensul utilizării cu succes a serviciilor oferite, dar şi pentru a lua legătura cu Dumneavoastră în caz de necesitate. În plus, vor putea fi folosite pentru a vă prezenta noi oportunităţi, oferte sau alte informaţii. Vă asigurăm că, fără acordul Dumneavoastră, S.R.L "Online Management" nu va divulga unei terţe persoane informaţiile preluate, cu excepţia cazurilor prevăzute de lege, atunci când transmiterea acestor date este absolut necesară. Dumneavoastră sunteţi responsabil de păstrarea confidenţialităţii informaţiilor personale, inclusiv de utilizarea cu grijă a datelor folosite pentru autentificarea Dumneavoastră, indiferent dacă utilizarea acestor date se face cu sau fără voia Dumneavoastră. Angajaţii noştri sunt obligaţi să respecte cu stricteţe confidenţialitatea oricăror date personale aflate în posesia noastră. Din păcate nici un transfer de date prin Internet nu este garantat ca fiind în întregime sigur. Totuşi, vom lua toate măsurile rezonabile pentru ca siguranţa informaţiilor Dumneavoastră personale să rămână intactă.