ȘCOALA

4Future este cu adevărat școala viitorului, în care îți place să înveți. Pe parcursul anilor în care am activat în domeniul educației, am acumulat o experiență potrivită pentru a aduce la un alt nivel conceptul de ”școală de limbi străine”. Nu, la 4Future nu vei primi o atitudine exigentă și o duzină de teme pentru acasă. La 4Future vei descoperi cât e de interesant să înveți, vei putea să îți vezi progresul după fiecare unitate trecută și să primești plăcere de la temele pentru acasă. Secretul?

MANUALELE CAMBRIDGE

Secretul sunt manualele Cambridge University Press, sau mai exact platforma la care aveți acces odată cu ele. Uitați de temele pentru acasă plictisitoare, nenumăratele exerciții identice de gramatică și descoperiți un alt mod de a studia- unul proaspăt, eficient și cu adevărat cool! Anume așa arată viitorul în viziunea noastră. Vii să îl vezi și tu?

DESPRE ȘCOALA 4 FUTURE ÎN NUMĂR
5

Ani pe piata

18

Profesori

1500

Studenti

2080

Lectii online

1

Lectie gratuita

24/7

Acces la lecții

MISIUNEA NOASTRĂ

4 Future este școala în care fiecare va găsi ceea ce căuta: profesori tineri, dar cu experiență, un sediu modern, clase echipate și un sistem de educație identic cu cel de la Cambridge, dat fiind faptul că ne conducem după materialele și programele de acolo. Garantăm calitatea studiilor fiecărui student, scopul nostru fiind ca fiecare să cunoască cel puțin o limbă străină. 4Future va revoluționa modul în care ați învățat până acum!

“ 4Future va revoluționa modul în care ați învățat până acum! ”

ÎNSCRIE-TE LA O LECȚIE GRATUITĂ

Vom face cunoștință, vom determina nivelul de cunoaștere al limbii și îți vom arăta cum decurge o lecție

CARIERĂ

Suntem în căutarea: Profesorilor de limba Engleză, Italiană, Germană, Spaniolă, Franceză, Română, Rusă