Școala

4Future este cu adevărat școala viitorului, în care îți place să înveți. Pe parcursul anilor în care am activat în domeniul educației, am acumulat o experiență potrivită pentru a aduce la un alt nivel conceptul de ”școală de limbi străine”. Nu, la 4Future nu vei primi o atitudine exigentă și o duzină de teme pentru acasă. La 4Future vei descoperi cât e de interesant să înveți, vei putea să îți vezi progresul după fiecare unitate trecută și să primești plăcere de la temele pentru acasă. Secretul?

Manualele Cambridge

Secretul sunt manualele Cambridge University Press, sau mai exact platforma la care aveți acces odată cu ele. Uitați de temele pentru acasă plictisitoare, nenumăratele exerciții identice de gramatică și descoperiți un alt mod de a studia- unul proaspăt, eficient și cu adevărat cool! Anume așa arată viitorul în viziunea noastră. Vii să îl vezi și tu?

despre școala 4 future în număr
5

Ani pe piata

10

Profesori

300

Studenti

2080

Lectii online

1

Lectie gratuita

24/7

Acces la lecții

misiunea noastră

4 Future este școala în care fiecare va găsi ceea ce căuta: profesori tineri, dar cu experiență, un sediu modern, clase echipate și un sistem de educație identic cu cel de la Cambridge, dat fiind faptul că ne conducem după materialele și programele de acolo. Garantăm calitatea studiilor fiecărui student, scopul nostru fiind ca fiecare să cunoască cel puțin o limbă străină. 4Future va revoluționa modul în care ați învățat până acum!

“ 4Future va revoluționa modul în care ați învățat până acum! ”

ÎNSCRIE-TE LA O LECȚIE GRATUITĂ

Vom face cunoștință, vom determina nivelul de cunoaștere al limbii și îți vom arăta cum decurge o lecție

echipa noastră
Bendra Anna
engleză

Anna este o profesoară activă, la a cărei lecții studenții nu vor sta locului. Ana își știe bine lucrul și îl face cu dedicație, își iubește studenții și este alături de ei în orice moment al zilei. Ba mai mult, Ana are o experiență de a lucra chiar și cu alți profesori. Dacă veți frecventa lecțiile Anei, fiți sigur că veți învăța în cel mai scurt timp limba engleză.

Uzunova Ilona
engleză

Ilona este o profesoară universală - va găsi cheița la fiecare student în parte. Pozitivă, dar insistentă, nu se oprește până nu duce la sfârșit scopurile sale. Ilona inspiră motivație elevilor săi, și astfel îi ajută și pe ei să ajungă acolo, unde și-au propus.

Uzun Victoria
engleză, germană, franceză

Cu Victoria nu vă veți plictisi niciodată la lecții- încercă să fie cât mai actuală și autentică cu elevii săi. De asemenea, pe Victoria o veți găsi nu doar la lecțiile de engleză, ci și de germană și franceză. Odată ce începeți să învățați o limbă cu ea, nu vă veți putea opri până nu le știți și pe celelalte.

Zbancă Galina
română

Mulți cred că doamna Galina s-a născut profesoară, la cât de bine predă elevilor săi. Mereu plină de energie, doamna Galina ține mâna pe puls la fiecare lecție, și adaptează conținutul cursului pentru fiecare elev în parte. Limba română devine și mai frumoasă, fiind învățată de doamna Galina.

Conisescu Adriana
engleză

Odată ce studenții intră pe ușile clasei Adrianei, nu îi mai putem scoate de acolo. Lecțiile ei sunt interesante, pe alocuri cu umor, și foarte utile. Dacă aveți nevoie de engleză dar niciodată nu ați înțeles-o, Adriana va fi profesoara potrivită pentru Dvs.

Reus Irina
engleză

Irina este acea profesoară, care va avea răbdarea să vă explice tot, până la cele mai mici detalii. La lecțiile sale, copiii și adolescenții vor avea parte de activități dintre cele mai interesante și vor reveni cu drag de fiecare dată. Experiența de peste 10 ani o face o profesoară cu abilități înalte. Cu toate astea, Irina nu se oprește până acum din a se dezvolta profesional prin prisma cursurilor de perfecționare.

Carieră

Suntem în căutarea: Profesorilor de limba Engleză, Italiană, Germană, Spaniolă, Franceză, Română, Rusă